Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Config has a deprecated constructor in D:\www\kulturhuselspeet.nl\www\Frontend\Include\class.config.php on line 2 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Page has a deprecated constructor in D:\www\kulturhuselspeet.nl\www\Frontend\Include\class.page.php on line 2 Rabobank Noord veluwe - Kulturhus Elspeet
Rabobank Noord veluwe

Aan de buitenzijde van het Kulturhus vindt u een geldautomaat, een geldstortautomaat en een muntrolautomaat en zijn 24 uur per dag geopend.


Advies

Voor advies over uw bancaire zaken helpen wij u graag via e-mail, telefonisch, onze website of op ons kantoor in Nunspeet. En voor onze oudere klanten en klanten die minder mobiel zijn, breiden we onze dienstverlening uit met mobiele adviseurs en Seniorencoaches.

 

Mobiele adviseurs en Seniorencoaches

Onze mobiele adviseurs Jennie van den Bosch, Koen Cammeraat, Miranda van Erkel en Daniëlle van Zalk staan voor u klaar om u thuis te helpen met uw bankzaken. U kunt van deze dienst gebruikmaken wanneer online bankieren of een bezoek aan onze kantoren niet mogelijk is. De Seniorencoaches Henk van 't Goor en Johan Kleermaker zijn onze vertegenwoordigers in netwerken voor de ouderen op de Noord-Veluwe.

De Seniorencoach staat ook voor u klaar om u thuis te helpen met internetbankieren en mobiel bankieren. Om veiligheidsredenen mogen de mobiele adviseur en de Seniorencoach geen geld opnemen of geld voor u storten.

Heeft u vragen over onze dienstverlening in Elspeet? Neemt u gerust contact met ons op. 

Adviescentrum op afspraak, Elspeterweg 22a, 8071PA NUNSPEET
Zonder afspraak, Dorpsstraat 38 in Nunspeet

Contactgegevens

adres Elspeterweg 22a 8071PA NUNSPEET
telefoon (0341) 46 66 00
e-mail particulieren@nv.rabobank.nl
website www.rabobank.nl/noordveluwe


Bekijk alle participanten van het Kulturhus Elspeet