Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Config has a deprecated constructor in D:\www\kulturhuselspeet.nl\www\Frontend\Include\class.config.php on line 2 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Page has a deprecated constructor in D:\www\kulturhuselspeet.nl\www\Frontend\Include\class.page.php on line 2 Klein Duimpje - Kulturhus Elspeet
Klein Duimpje

Peuterspeelzaal Klein Duimpje biedt kinderen tussen de twee en vier jaar de mogelijkheid om met leeftijdgenootjes te spelen. Natuurlijk wordt er op de peuterspeelzaal niet alleen maar gespeeld, er wordt ook wat ‘geleerd’.

Zo leren de peuters op een ontspannen manier samen te spelen en samen te delen. Ook gezellig samen zingen, wat drinken en eten hoort bij het steeds terugkerend programma.

’s Morgens beginnen de peuters met vrij spelen, bouwen, puzzelen, etc. Rond 10 uur helpen de peuters allemaal mee met het opruimen van het speelgoed. Als het lokaal weer netjes is, gaan ze allemaal rond de tafel zitten  en is er een eet- en drinkpauze. De kinderen brengen daarvoor zelf iets mee.

Vervolgens proberen we gericht bezig te zijn door middel van het maken van een ‘werkje’ waarbij het gaat om het doen en niet zozeer om het maken van een kunstwerk. Op deze manier komen de peuters al op zeer jonge leeftijd in contact met verf, klei, plaksel, schaartjes e.d.

Daarna is er nog tijd voor de kring, daarin doen we spelletjes, we zingen of er wordt voorgelezen. Als het weer het toelaat gaan we buiten spelen.

Er gebeurt dus heel wat op een ochtend. Dit alles in groepjes van maximaal zestien peuters, onder leiding van een vaste gediplomeerde peuterleidster, een hulpleidster en soms een stagiaire.

Wij proberen het voor uw peuter zo gezellig en huiselijk mogelijk te maken, zodat uw kind ook buiten het ouderlijk huis een veilige, vertrouwde omgeving leert kennen.

Contactgegevens

adres Nachtegaalweg 2e 8075AX Elspeet
telefoon 06 - 519 211 31
e-mail kleinduimpjepsz@gmail.com
website www.pszkleinduimpje.nl


Bekijk alle participanten van het Kulturhus Elspeet