Activiteit: 112 Beurs


Let op, deze activiteit is al geweest.

Op 26 november 2016 vindt in het Kulturhus in Elspeet de 112-beurs plaats. Een uniek en nieuw evenement waar bedrijven en particulieren alles aanbieden wat te maken heeft met hulpverlening. Van brandweer, politie en ambulance tot marechaussee.
Altijd al bij de brandweer gewild? Of op zoek naar een speciale helm? Of ben je zelf verzamelaar van emblemen, stickers, petten? Wat je ook zoekt: op de 112-beurs komt alles bijeen.

Deze dag is bedoeld voor jong en oud. Er zijn demonstraties door diverse hulpverleners. Je kunt dienstvoertuigen bewonderen, maar je kunt ook zelf actief zijn.
De opbrengst van de beurs gaat naar een goed doel: de Veluwse Wens Ambulance. Deze stichting staat de gehele dag centraal.

De 112-beurs wordt gehouden op 26 november aanstaande van 10.00 – 16.00 in het Kulturhus, Nachtegaalweg 2h in Elspeet. De entree bedraagt €2,50 voor volwassenen en €1,00 voor kinderen tot 12 jaar (alleen toegang onder begeleiding van volwassenen). Ga voor meer informatie naar www.112beurs.nl. Jong en oud van harte welkom!

Bijlage(s)

persfoto